Vandaag is onze Vicky aan het woord, die naast haar baan als Finance controller bij Glomar, 24 uur per week in de jeugdzorg werkt en daarnaast nog een gezin van vier kinderen draaiende houdt.

Vicky is opgegroeid in een groot gezin en is zij daardoor vanaf jongs af aan gewend om omgeven te zijn door gezelligheid en drukte. Ze houdt er dan ook niet van als het stil is en doet het liefst zo veel mogelijk tegelijk.
 
foto 1 blog VickyVicky’s passie ligt wel echt in de boekhouding en accountancy, dus deze functie bij Glomar valt helemaal in haar straatje. Deze functie had ze ook al bij haar vorige werkgever. Toen Vicky op zoek ging naar een nieuwe baan kwam ze online een vacature van Flaim tegen, die haar erg interessant leek, maar tijdens het sollicitatieproces bleek deze functie helaas te zijn ingetrokken, waardoor Vicky met lege handen kwam te staan.
 
De perfecte functie kwam ze niet direct tegen, maar Vicky heeft in te tussentijd niet stil gezeten. Met haar werk in de jeugdzorg en de crisisopvang kon ze toch bezig blijven en ondertussen rustig op zoek gaan. Daarnaast volgde ze diverse cursussen op het gebied van boekhouding en accountancy. Tussendoor heeft ze steeds contact gehad met Albert Lindeboom, onze recruitmentmanager. Zo hielden ze elkaar op de hoogte van de stand van zaken.Foto 2 blog Vicky
 
Glomar een van onze vaste opdrachtgevers gaf aan op zoek te zijn naar een Finance Controller. Albert dacht direct aan Vicky en informeerde haar dan ook meteen over deze vacature. Deze leek haar op het lijf geschreven en was tevens op 5 minuten afstand van haar huis. Daarnaast kwam ze er achter dat ze al een aantal werknemers persoonlijk kende. Vicky werd meteen enthousiast en zat al snel aan tafel bij Glomar.

 
Foto 3 blog VickyEr was direct een wederzijdse klik en één gesprek en één dag verder was Vicky dan ook aangenomen. Tot op de dag van vandaag is Vicky helemaal op haar plek. Ze is vooral heel erg te spreken over de open en warme cultuur die heerst binnen het bedrijf. Iedereen is lekker “down to earth” en voelt zich gelijk aan elkaar. “We beginnen de dag altijd samen om door te bespreken wat er met welke schepen moet gebeuren. Dat maakt het dat we ons veel meer als team verbonden voelen. " Je doet het met elkaar en voor elkaar”, verteld Vicky enthousiast. Het kantoor van Glomar is open ingericht ademt een goede sfeer waar iedereen voor elkaar klaarstaat. 
 
Het had zo moeten zijn, zegt Vicky zelf. Flaim heeft echt goed gekeken naar wat voor persoon ik ben en heeft voor mij het juiste bedrijf gevonden. Om dat te kunnen realiseren zul je de mensen waarvoor je werk zoekt wel echt moeten kennen en dat is ook zeker iets wat Flaim onderscheidt van andere uitzend- en/of detacheringsbureaus. Bureaus komen vaak alleen maar met een cv van een professional aan bij een bedrijf en zien helemaal niet wat voor persoon er achter zit. Flaim is echt het eerste bureau waar ik dat voor het eerst anders heb gezien. Een fijne ervaring!
 
Flaim is eg blij met professionals zoals Vicky en vooral dat we het persoonlijke gevoel dat we als bedrijf willen uitstralen ook echt kunnen overbrengen aan onze professionals. De professional beschouwen wij namelijk als onze collega en het is mooi als zij dat ook zo voelen, dan is onze missie geslaagd.

Categorie├źn

© Flaim engineering connections 2019