In deze blog vertelt Albert Lindeboom waarom Flaim zo goed bij hem past en waar "Flaim" in zijn optiek voor staat!

Albert en TeunHallo,

mijn naam is Albert Lindeboom, ik ben Recruitment Manager bij Flaim. 

Je bent al bijna 7 jaar in dienst van Flaim, wat vind je zo leuk aan dit bedrijf?

Waarom ga je nooit weg bij Flaim, dat was een tijdje terug de vraag van Kees Mets. Deze vraag kun je op verschillende manieren opvatten natuurlijk, ik heb hem toch maar met de blik op de toekomst opgevat haha. 

Mijn reden om bij dit bedrijf te blijven is eigenlijk nog steeds dezelfde als de reden die ik had toen ik hier ben begonnen: ik krijg hier de kans om te werken voor een bedrijf dat mij past als een handschoen. Flaim is: persoonlijk, positief, betrokken en denkt out of the box. Daarnaast vind ik het leuk om te werken met de mensen hier uit de regio, lekker direct in de communicatie en vaak met goede werkmentaliteit. 

 

 Kees en jij waren vroeger collega’s toch?

Ongeveer 1 jaar na oprichting ben ik bij Flaim in dienst gekomen, Kees was toen al een goede vriend van me, dus was de keuze snel gemaakt. We waren inderdaad al geruime tijd collega’s bij landelijke uitzend- en detacheringsorganisaties. Bij onze vorige werkgevers hebben we veel geleerd, daarmee hebben we de basis van onze werkwijze gelegd. 

Wat zijn jouw taken binnen Flaim?

Ik ben binnen Flaim vooral bezig met het werven van professionals die een nieuwe stap willen maken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de certificeringen binnen Flaim. Wij zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Flaim is een bedrijf met korte lijnen, dat brengt met zich mee dat  je een zeer afwisselende functie hebt hier intern, dat is leuk. Wij zetten er met allen de schouders onder en weten van elkaar wat er speelt. 

Wij werven collega’s voor allerhande nationaal en internationaal opererende bedrijven, vaak met een vestiging in onze regio. Deze collega’s zijn ons visitekaartje. Gaat het om een techneut die op een offshore locatie in de Noordzee werkt of een verpleegkundige in de ouderenzorg, ze hebben 1 ding gemeen en dat is: FLAIM.

 Voor mij staat dit voor :

F          Flexibel
L          Lachen
A          Aandacht
I           Interesse
M         Meedenken

 Wat vind je van de arbeidsmarkt op dit moment?

De huidige arbeidsmarkt in onze regio stuitert alle kanten op, we hebben te maken met veel vraag naar kundige mensen, in de techniek, zorg en logistiek. Uitdaging genoeg en mooi voor de Kop van Noord Holland. Ik hoop voor mijn kandidaten de balans te vinden met een baan waarbij privé en werk elkaar complementeren en niet remmen.

Ben je je huidige baan zat of wil je dat we voor je kijken naar andere mogelijkheden qua werk? Neem contact met Flaim op! Wellicht kunnen we wat voor je betekenen.

 

Categorie├źn

© Flaim engineering connections 2019