Onze gerenommeerde opdrachtgever is gevestigd in Den Helder en exploiteert platform-supply, subsea-support en walk-to-work schepen. Hun belangrijkste doelstelling is het leveren van veilige en zeer efficiënte scheepvaartdiensten en offshore-support oplossingen. 

 

Wat ga je doen?

In de rol van Maritiem Operator maak je deel uit van het operations team. Dit team bestaat uit een kleine club mensen die met alle plezier veel werk verzetten. Er wordt gezorgd dat je een gedegen inwerk periode ingaat, maar waar ook veel vrijheid kan worden gegeven als dit jouw wens is. Er is ruimte om te ontdekken waar jij jouw kwaliteiten kan inzetten om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. De wens is uiteraard dat je uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden hebt, waar een commercieel karakter ook van pas kan komen.

 

Dit zijn je verantwoordelijk:

  • Efficiënte implementatie, uitvoering en supervisie van toegewezen commerciële contracten, tijd- en voyage charters, waarbij je ervoor zorgt dat de beste resultaten worden behaald;
  • Het verzorgen van een soepele communicatie tussen verschillende partijen (klanten, technische managers, havenagenten, etc.) die betrokken zijn bij de uitvoering van commerciële contracten;
  • Onderhouden van contacten met zowel schepen als klanten;
  • Verzorgen van contractadministratie voor alle toegewezen schepen;
  • Het opmaken van rapporten en analyses om de het beste uit de commerciële contracten te halen.

 

Wat heb je in huis?

  • De voorkeur gaat uit naar een relevante HBO/WO diploma (bijv. Maritime Operations, Scheepvaart of Logistiek);
  • Ervaring in een vergelijkbare commerciële functie is een pré;
  • Ervaring in de zeevaart en kennis van reisoperaties/administratie software is een pré;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie- en verslagleggingsvaardigheden in het Engels

 

Herken jij jezelf in deze functie reageer dan direct via het sollicitatieformulier en voeg je CV (bij voorkeur in Word) toe. Indien je nog vragen hebt over deze vacature of wellicht of er ook andere mogelijkheden zijn neem dan contact op via 0227-785033 en vraag naar Jelle Vring.

Direct solliciteren

Max. grootte: 7000kb Uitbreidingen: pdf,doc,docx,pages
Ik ga akkoord met de voorwaarden.
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
© Flaim engineering connections 2023